Uncategorized

Välkommen till min värld

Jag heter Susanne Törnqvist, bor med min 6-åriga son och katt i Harplinge utanför Halmstad och jag jobbar med hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv. Att leva helt sockerfri har jag gjort de senaste 13 åren. För mig är det inte en diet, det är inte en utmaning vänner emellan eller ett test som jag gör under en period – det är så jag lever på riktigt hela tiden, inklusive barn och katt. Med sockerfri menar jag en kost som utesluter socker och all mat som har en ”sockerliknande effekt” på kroppen som bl.a. vetemjöl, komjölk, sötningsmedel, tillsatser och alkohol. Och med helt sockerfri menar jag just det – hela tiden, varje dag,  inga undantag. Och det går alldeles utmärkt. I den här bloggen delar jag med mig av min vardag, tips och tricks för vuxna och barn att leva sockerfriare. Här dryftas också fakta, teorier och filosofiska funderingar kring den sockerliknande matens inflytande på olika aspekter kring hälsa.

Välkommen till min värld!

(besök gärna min hemsida http://susannetornqvist.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *